Θηλασμός - Μια Υπέροχη Σχέση Lactation - A Wonderful by Άννα Πατσούρου Anna Patsourou

By Άννα Πατσούρου Anna Patsourou

Show description

Read or Download Θηλασμός - Μια Υπέροχη Σχέση Lactation - A Wonderful Relationship PDF

Similar nonfiction_3 books

The Cambridge Dover Wilson Shakespeare, Volume 35: Titus Andronicus

John Dover Wilson's New Shakespeare, released among 1921 and 1966, grew to become the vintage Cambridge variation of Shakespeare's performs and poems until eventually the Eighties. The sequence, lengthy considering that out-of-print, is now reissued. every one paintings is obtainable either separately and as a suite, and every encompasses a long and energetic advent, major textual content, and big notes and word list published on the again.

Protein Expression in Animal Cells

Significantly acclaimed for greater than 25 years, the equipment in mobile Biology sequence offers an crucial device for the researcher. every one quantity is thoroughly edited through specialists to include state of the art stories and step by step protocols. suggestions are defined thoroughly in order that tools are made available to clients.

Extra info for Θηλασμός - Μια Υπέροχη Σχέση Lactation - A Wonderful Relationship

Example text

500 λήμματα για το θηλασμό, κυκλοφορούν αμέτρητα βιβλία, περιοδικά, έντυπα, ενώ ο θηλασμός αποτελεί και θέμα στο μάθημα της Έκθεσης της Γ' Λυκείου και συμπεριλαμβάνεται στην εξεταστέα ύλη των Πανελληνίων. Και όμως. Υπάρχει μεγάλο πρόβλημα στην ενημέρωση.

Michel Odent1 Λονδίνο, 2006 1 Ο Michel Odent είναι, μεταξύ άλλων, τέως Διευθυντής της Μαιευτικής Κλινικής του Νοσοκομείου Pithiviers στη Γαλλία, συγγραφέας 11 βιβλίων που έχουν μεταφραστεί σε 21 γλώσσες (δύο απ' αυτά κυκλοφορούν στα ελληνικά) και ιδρυτής και Διευθυντής του Ινστιτούτου Έρευνας για την Πρωτογενή Υγεία με έδρα το Λονδίνο. ΕΙΣΑΓΩΓΗ Αυτό το βιβλίο, το οποίο αποτελείται από δύο τόμους, γράφτηκε για να διαφωτίσει τη σημερινή Ελληνίδα σε θέματα θηλασμού, να την απαλλάξει από προκαταλήψεις και ανακρίβειες, ώστε να μπορέσει να θηλάσει και να απογαλακτίσει με αγάπη και ένστικτο τα παιδιά της.

000 χρόνια και που όλοι οι σημερινοί κάτοικοι του πλανήτη είναι απόγονοι του. Το σώμα της σύγχρονης γυναίκας, παρόλο που η ίδια δε ζει σε δέντρα και σπηλιές, αγοράζει την τροφή της από το σούπερ μάρκετ, αντί να συλλέγει σπόρους και να ακολουθεί κοπάδια ζώων μαζί με τον άντρα της ο οποίος θα σκοτώσει τα πιο μικρά ή τα πιο ασθενικά από αυτά για τροφή, δε φτιάχτηκε για να έχει περίοδο.

Download PDF sample

Rated 4.78 of 5 – based on 40 votes